Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spray nutritiv și hidratant facial Makeup Obsession So Dope (Nourishing Essence Spritz) 100 ml

Spray revigorant pentru ten Makeup Obsession So Dope înviorează fața oricând în timpul zilei, oferindu-i o senzație de confort. Puteți să-l utilizați în îngrijirea pielii de zi cu zi, de aplicarea… Descriere și parametrii

Descriere

Spray revigorant pentru ten Makeup Obsession So Dope înviorează fața oricând în timpul zilei, oferindu-i o senzație de confort. Puteți să-l utilizați în îngrijirea pielii de zi cu zi, de aplicarea machiajului sau improspata pielea pe tot parcursul zilei.

Caracteristici:

  • cu conținut de ulei,
  • hrănește și hidratează pielea,

Se aplică pe piele după cum este necesar de la o distanță de aproximativ 20 cm.