Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spray pentru cavitatea bucală Menthol

Dentamint-ul elimină dezvoltarea microorganismelor, acționează ca o prevenire a cariilor dentare, neutralizează pH-ul acid din gură. Acesta garantează o respirație aromată și o senzație de curățenie… Descriere și parametrii

Descriere

Dentamint-ul elimină dezvoltarea microorganismelor, acționează ca o prevenire a cariilor dentare, neutralizează pH-ul acid din gură. Acesta garantează o respirație aromată și o senzație de curățenie și prospețime în gură. Dentamint este o apă de gură unică cu carnitină și coenzima Q10, care ajută la optimizarea metabolismului celular, îmbunătățind astfel starea gingiilor,întărindu-le și reducând dezvoltarea parodontitei. 

Caracteristici:

  • spray oral,
  • împrospătează respirația,
  • împiedică dezvoltarea microorganismelor,
  • neutralizează pH-ul acid,
  • prevenirea cariilor dentare,
  • îmbunătățește starea gingiilor.

Pulveriați în cavitatea bucală,după cum este necesar.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: