Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumant de baie pentru păr și corp, pentru bebeluși 150 ml

Cu aplicații excelente folosind mecanice de întărire. Acesta asigură formarea imediată a spumei, reduce timpul pentru spălarea corpului,se aplică o canttate semnificativ mică de produs. Face o spumă… Descriere și parametrii

Descriere

Cu aplicații excelente folosind mecanice de întărire. Acesta asigură formarea imediată a spumei, reduce timpul pentru spălarea corpului,se aplică o canttate semnificativ mică de produs. Face o spumă considerabilă,are o putere mare de curățare și spălare, fără a degresa extrem de mult părul sau pielea. Cu proprietățile sale utile șamponul BIO este blând atât cu corpul cât și cu natura. Conține pantenol, glicerină și acid lactic pentru a ajusta pH-ul pielii la un nivel optim. După spălare, clătiți întregul corp cu apă caldă și uscați-l. Puteți folosi apoi loțiune corporală fină pentru bebeluși sau vaselină de la Bione. Pielea copiilor are o abilitate semnificativă de auto-curățare. Pentru copiii mai mici, scăldarea cu un șampon o dată pe săptămână va fi suficientă, dar și mai rar. Spălarea mai puțin frecventă este mai blândă pe pielea copiilor. 

Nu conține coloranți. Cu parfumuri fără alergeni. În formularea Bio, fără SLS, SLES, fără parabeni, fără silicon.

Caracteristici:

  • spală eficient părul
  • cu compoziție non-iritantă,
  • regleaza pH-ul la nivelul scalpului,
  • nu conține coloranți, cu parfumuri fără alergeni,
  • în formula Bio,
  • fără SLS, SLES, fără parabeni, fără silicon.

Aplicați pe părul umed, spumați și apoi clătiți.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: 

Nu este indicat copiilor sub trei ani.