Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tonic pentru fata CBD Tonic (Nourishing Tonic) 200 ml

Calmant tonică conține substanțe și extract de arbore de ceai cunoscut pentru abilitatile sale anti-inflamatorii și de curățare hrănitoare.  Descriere și parametrii

Descriere

Calmant tonică conține substanțe și extract de arbore de ceai cunoscut pentru abilitatile sale anti-inflamatorii și de curățare hrănitoare. 

Caracteristici:

  • ser liniștitor pentru față,
  • Ea are efecte anti-inflamatorii
  • curăță pielea,
  • îi restabilește vitalitatea pierdută,

Aplicati cu un tampon de bumbac pentru pielea curată a feței și a gâtului. Folosiți dimineața și seara. 

Spoturi

Dacă persistă roșeața sau iritațiile, încetați să folosiți produsul. Evitați contactul cu ochii. Destinat numai pentru uz extern. Acest produs poate creste sensibilitatea la lumina soarelui. Utilizați o protecție solară cu SPF.