Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tuhý antiperspirant Go Fresh s vůní okurky a zeleného čaje 40 ml - SLEVA - prasklé víčko

Brand: Dove Cod: kSLEVA178389

Descriere

Tuhý deodorant Go Fresh s vůní okurky a zeleného čaje je to pravé osvěžení, které vám vydrží po celý den. Příjemná vůně zeleného čaje uvolňuje napětí a stres. Výtažky ze zeleného čaje jsou také účinnou prevencí proti poškození kůže slunečním zářením. Neobsahuj alkohol, takže ho můžete použít i na pokožku po depilaci.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Dove

Porumbel de brand a fost introdus pentru piața noastră în 1995 și oferă corpului și baie cosmetice, produse pentru îngrijirea părului și deodorante.

Mai multe

Porumbel de brand a fost introdus pentru piața noastră în 1995 și oferă corpului și baie cosmetice, produse pentru îngrijirea părului și deodorante.

Dove
zile
:
ore
:
minute
:
secunde