Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ulei de lavandă Bio 100 ml

Brand: Purity Vision
Uleiul este versatil - potrivit pentru îngrijirea feței, corpului, masaj, aromoterapie și baie. Îngrijire calmantă pentru corp și suflet potrivită chiar si pentru cei mai mici. Este produs prin… Descriere și parametrii

Descriere

Uleiul este versatil - potrivit pentru îngrijirea feței, corpului, masaj, aromoterapie și baie. Îngrijire calmantă pentru corp și suflet potrivită chiar si pentru cei mai mici. Este produs prin metoda tradițională de macerare, în care florile de lavandă pentru câteva săptămâni sunt înmuiate în ulei Bio de floarea-soarelui presat la rece, ulei de jojoba si ulei de argan. In ulei sunt eliberate nu numai substanțe active, dar, de asemenea, aroma caracteristică de lavandă.

Caracteristici:

  • calmează iritația pielii,
  • nu are o aromă puternica.
  • Este potrivit pentru masaj corporal.

Cum se folosește

Aplicați uleiul pe piele și lăsați să se absoarbă.