Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Un set de perie cosmetice prețios Stone Rose Quartz

Brand: Revolution
Perie set în nuanță de aur a crescut va îndeplini toate nevoile în timpul procesului. Setul include 5 perii - machiaj, pudra, fard de obraz, fard de ochi și de strălucire - prin care le puteți face… Descriere și parametrii

Descriere

Perie set în nuanță de aur a crescut va îndeplini toate nevoile în timpul procesului. Setul include 5 perii - machiaj, pudra, fard de obraz, fard de ochi și de strălucire - prin care le puteți face intregul look. sintetic moale perii, asigura o aplicare ușoară și de uzură invizibil. 

Caracteristici:

  • set de perii,
  • o culoare de aur frumos trandafir
  • pe ochi si obraji,
  • peri moi
  • aplicație ușor.

Utilizați machiaj pentru ochi si fata.

Spoturi