Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Vopsea pentru sprâncene Power-Brow

Brand: Beauty Lash Cod: kDKR7053
Variante produs (2):

Descriere

Noua vopsea pentru sprâncene BeautyLash Power-Brow transformă sprâncenele care nu sunt puse în evidență sau decolorate cu ajutorul câtorva pași simpli în sprâncene cu adevărat Power-Brows! Compoziție complet nouă pentru un efect foarte colorat. Culoarea este rezistentă la apă. Durează până la șase săptămâni după aplicare. Este destinată numai pentru vopsirea sprâncenelor (nu și a genelor). Este certificată ca fiind Vegan. Un pachet este suficient pentru până la 8 aplicații.

Power-Brow - pentru sprâncene ca din salon!

Caracteristici:

  • vopsea pentru sprâncene,
  • noua compoziție,
  • un efect semnificativ de vopsire,
  • Aplicare ușoară în mai multe etape,
  • compoziție rezistentă la apa,
  • nu se împrăștie.

Se aplică conform prospectului.

1 tub Brow Color 3,5 ml, 1 tub Oxi Creme 3,5 ml, 1 tub de vopsire, 1 perie vopsire

Brow Colour: Aqua, Cetearyl Alcohol, Aminomethyl Propanol, Sodium Laureth Sulfate, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, m-Aminophenol, 2-Methylresorcinol, CI 77491, CI 77492, CI 77499 
Oxi Creme: Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Ceteareth-20, Phosphoric Acid, Sodium Cetearyl Sulfate.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Beauty Lash

Produsele fabricate de BeautyLash compania austriacă GWCosmetics, societatea este plină de tradiții, care produce de înaltă calitate, produse de îngrijire a părului de peste 80 de ani.

Mai multe

Produsele fabricate de BeautyLash compania austriacă GWCosmetics, societatea este plină de tradiții, care produce de înaltă calitate, produse de îngrijire a părului de peste 80 de ani.

Beauty Lash
zile
:
ore
:
minute
:
secunde