Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras pentru bărbați Wilkinson Quattro Titanium Precision Carbon

Aparat cu 5 lame este echipat cu un dispozitiv de tuns cu reglarea în patru trepte a nivelului de tăiere, care permite tunderea părului cu lungimea dorită. În plus, este rezistent la apă, deci poate… Descriere și parametrii

Descriere

Aparat cu 5 lame este echipat cu un dispozitiv de tuns cu reglarea în patru trepte a nivelului de tăiere, care permite tunderea părului cu lungimea dorită. În plus, este rezistent la apă, deci poate fi folosit în siguranță și la duș. Trimmerul este alimentat de baterii AA. Bărbieritul nu a fost niciodată atât de ușor și plăcut! Hydro Silk nu numai că îți va lăsa pielea perfect netedă, dar va avea grijă și de hidratarea acesteia. Sistem unic cu rezervor dublu, cu ser de hidratare puternic concentrat activat cu apă. Serul conține unt de shea, care hidratează, înmoaie și calmează pielea. 5 lame ultra-subțiri pentru un bărbierit ideal. Tehnologie avansată de protecție a pielii, care reglează poziția pielii sub lame și reduce semnificativ iritarea. Capul oval mobil, care poate ajunge chiar și în locuri greu accesibile. Mânerul moale cauciucat și ușor cu 4 puncte de atingere garantează un control complet în timpul bărbieritului. Design care face ca lama să nu atingă suprafața. Aspect elegant modern.

Caracteristici:

  • aparat de ras pentru bărbați, + 1 cap de schimb,
  • 5 lame,
  • Reglarea în patru etape a nivelului de tăiere,
  • rezistent la apă,
  • alimentat cu baterii AA,
  • cap oval mobil,
  • pentru pielea netedă.

Utilizați conform instrucțiunilor.

aparat de ras + 1 cap de schimb

zile
:
ore
:
minute
:
secunde