Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras pentru femei Wilkinson HYDRO Silk for Women Bikini

Wilkinson Ladyshave Hydro Silk Bikini caracteristica oferte aparat de ras și tuns, în același timp. Trimmer rezistent la apa are 3 lungimi reglabile pentru coafare precisă și perfectă în funcție de… Descriere și parametrii

Descriere

Wilkinson Ladyshave Hydro Silk Bikini caracteristica oferte aparat de ras și tuns, în același timp. Trimmer rezistent la apa are 3 lungimi reglabile pentru coafare precisă și perfectă în funcție de dorințele dumneavoastră. Capul de ras 2 cuprinde un recipient cu ser îmbogățit cu unt de shea, care este activat prin acțiunea apei, care conferă hidratarea pielii până la 2 ore după bărbierit. 5 lame de precizie perfectă asigură un bărbierit perfect, și capul oval, flexibil pentru a se adapta la toate contururile corpului.

Caracteristici:

  • aparat de ras pentru femei cu capete interschimbabile,
  • trimmer rezistent la apa,
  • 3 setări de lungime
  • un ser pentru hidratarea pielii,
  • 5 lame,
  • cap pivotant,

Mai întâi umeziți pielea, apoi shave în direcția de creștere. 

aparat de ras + cap de schimb

zile
:
ore
:
minute
:
secunde