Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trimer pentru femei Wilkinson Intuition Perfect Finish 4v1

Aparatul de ras Wilkinson Intuition 4in1 Perfect Finish este un aparat universal și precis, care modelează profesional sprâncenele și îndepărtează rapid tot părul. În plus, este potrivit pentru duș… Descriere și parametrii

Descriere

Aparatul de ras Wilkinson Intuition 4in1 Perfect Finish este un aparat universal și precis, care modelează profesional sprâncenele și îndepărtează rapid tot părul. În plus, este potrivit pentru duș și pentru utilizare în afara acestuia și este pentru mici retușări pe drum.

Caracteristici:

  • trimer pentru modelarea sprâncenelor, feței, axilelor și zonei de bikini,
  • rade rapid și ușor,
  • se adaptează la pliurile corpului,
  • asigura un rezultat complet și precis,
  • manevrare ușoară,

Utilizare pentru îndepărtarea părului după cum este necesar.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde