Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Abajur argintiu pentru lumânările medii

Brand: WoodWick
Abajurul pentru lumânări medii Woodwick într-o prelucrare argintie cu motiv de forme geometrice protejează flacăra lumânării in timp ce arde și împiedică pâlpâirea. Flacăra arde complet drept, astfel… Descriere și parametrii

Descriere

Abajurul pentru lumânări medii Woodwick într-o prelucrare argintie cu motiv de forme geometrice protejează flacăra lumânării in timp ce arde și împiedică pâlpâirea. Flacăra arde complet drept, astfel încât din lumânarea parfumată veți obține un miros maxim si si o ardere de lungă durată. 

Caracteristici:

  • Abajur argintiu pentru lumânările medii
  • cu motiv de forme geometrice,
  • pentru o atmosferă confortabilă în interior.
  • diametru 13 mm
  • Înălțime 10 cm

Așezați abajurul pe lumânarea medie. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde