Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lumânare aromatica in vază Evening Bonfire 85 g

Brand: WoodWick
Mirosul plăcut al pădurii amintește de o noapte rece în jurul unui foc mocnit cu prietenii cei mai apropiați. Această lumânare cu capac tipic din lemn, va parfuma casa dvs. și o va umple cu sunetul… Descriere și parametrii

Descriere

Mirosul plăcut al pădurii amintește de o noapte rece în jurul unui foc mocnit cu prietenii cei mai apropiați.

Această lumânare cu capac tipic din lemn, va parfuma casa dvs. și o va umple cu sunetul delicat de trosnituri ale fitilului arzând, care creează o atmosferă de confort și relaxare. Pentru că acasă este acolo unde se aud trosnituri de lemn arzând. Fitilul este fabricat din lemn natural.

Forma patentată a fitilului de lemn Pluswick® Inovation creează sunetul liniștitor ale trosniturilor de lemn arzând. Forma unica a fitilului permite dizolvarea cerii de pana la 5 ori mai rapid decât în cazul fitilului clasic de bumbac. Astfel, umple rapid odaia cu aroma sa plăcută. Acest fitil brevetat garantează o ardere frumoasă și curată, fără funingine pe sticlă. Creează un sunet plăcut de lemn arzând. Capacul din lemn poate servi ca suport pentru lumânarea aprinsă și protejează mobilierul.

Caracteristici:

  • lumânare cu mirosul pădurii,
  • până la 20 de ore de ardere.
  • în timpul arderii sunete tipice de foc care arde,
  • ardere curată,
  • fitil din lemn,
  • vaza din sticlă suflată manual,
  • capacul servește ca suport,

Utilizați lumânarea conform instrucțiunilor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde