Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lumânare aromatică mică cu fitil din lemn Amber and Incense 31 g

Brand: WoodWick
Lumânarea aromatică mică cu fitil din lemn Amber & Incence vă va duce prin mirosul proaspăt de pădure, lemn de santal, cu nuanțe de fum, condimente exotice și plante. Mirosul plăcut al naturii va… Descriere și parametrii

Descriere

Lumânarea aromatică mică cu fitil din lemn Amber & Incence vă va duce prin mirosul proaspăt de pădure, lemn de santal, cu nuanțe de fum, condimente exotice și plante. Mirosul plăcut al naturii va deveni o încântare misterioasă pentru toate simțurile. 

Este realizată manual în SUA, folosind ceară de înaltă calitate. 100% fitilul din lemn natural permite eliberarea mai rapidă a aromelor și o ardere mai bună și oferă un efect de pocnituri de foc care arde în șemineu și flacăra radiantă . 

Caracteristici:

  • lumânare parfumată mică,
  • ideală pentru testarea parfumului sau in călătorii,
  • timp de ardere de până la 8 de ore.
  • realizată manual,
  • din ceară de înaltă calitate,
  • fitilul permite o ardere mai bună si o flacără mai strălucitoare.

Utilizați lumânarea conform instrucțiunilor.

Spoturi

Încercați, de asemenea, și alte produse de la marca Woodwick:
zile
:
ore
:
minute
:
secunde