Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lumânare parfumată vaza Windowsill Herbs 275 g

Brand: WoodWick
Lumânarea parfumată vază Windowsill Herbs ascunde mirosul de citrice, pătrunjel, lavandă sălbatică cu tonuri de piper si mosc de fructe. Această lumânare cu capac tipic din lemn, va parfuma casa dvs.… Descriere și parametrii

Descriere

Lumânarea parfumată vază Windowsill Herbs ascunde mirosul de citrice, pătrunjel, lavandă sălbatică cu tonuri de piper si mosc de fructe. Această lumânare cu capac tipic din lemn, va parfuma casa dvs. și o va umple cu sunetul delicat de trosnituri ale fitilului arzând, care creează o atmosferă de confort și relaxare. Pentru că acasă este acolo unde se aud trosnituri de lemn arzând. Fitilul este fabricat din lemn natural.

Forma patentată a fitilului de lemn Pluswick® Inovation creează sunetul liniștitor ale trosniturilor de lemn arzând. Forma unica a fitilului permite dizolvarea cerii de pana la 5 ori mai rapid decât în cazul fitilului clasic de bumbac. Astfel, umple rapid odaia cu aroma sa plăcută. Acest fitil brevetat garantează o ardere frumoasă și curată, fără funingine pe sticlă. Creează un sunet plăcut de lemn arzând. Capacul din lemn poate servi ca suport pentru lumânarea aprinsă și protejează mobilierul.

Caracteristici:

  • lumânare parfumată în sticlă,
  • până la 60 de ore de ardere.
  • în timpul arderii sunete tipice de foc care arde,
  • ardere curată,
  • fitil din lemn,
  • vaza din sticlă suflată manual,
  • capacul servește ca suport,

Utilizați lumânarea conform instrucțiunilor.

Spoturi

Topiți lumânarea întotdeauna până la margine, lăsați să ardă timp de 3-4 ore. Dacă lumânarea face fum, fitilul este prea lung. Lungimea ideală este 0,7 cm. În cazul în care fitilul este mai lung, stingeți lumânarea, lăsați-o să se răcească și rupeți marginile arse , astfel încât să nu cadă în ceară.