Dumneavoastră desigur știți, că curățenia de primăvară nu e mare distracție, dar trebuie făcută. Iar noi o concepem ca inventariere. Nu vom uita de comenzile dumneavoastră, dar le vom expedia cel mai devreme pe  1. 3. 2018. Vă mulțumim pentru înțelegere. 

loading
loading
 
Au fost găsite 93 produse
Au fost găsite 93 produse

Sortează după:

Sus

12

Au fost găsite 93 produse

Costum de baie

Cu plăcere ne bucurăm zilele de vară, dimineață, dantelă sus papuci sau sandale confortabile, haine de lumină, păr ochelari de soare provocând și începe să meargă spre zi de lucru. Dacă suntem norocoși că suntem în prezent se bucură de vacanta lor, papuci sau sandale sunt, cu siguranță, de asemenea, tovarășii noștri de zi cu zi, dar haine de a lucra fericit înlocui veste, pantaloni scurți, dar mai ales de costume de baie, de la care de multe ori (mai ales atunci când avem nevoie pentru a fi la cabana) nu a ieșit toată ziua.

Aveți favorite pe care le cumparat recent și acum să alegeți dumneavoastră preferat, în acest an?

Este o mulțime de criterii de care adevăratul suplimentul ideal pentru o alegeți. Depinde dacă vă mai degrabă unul care preferă sport și, prin urmare, se va uita pentru costume de baie dintr-o bucata sau doua piese, dar îi place de care va sta confortabil sutien va organiza o cusut și pantaloni va copia personajul tău fără a fi nevoie de a avea ei au în mod constant verifica. Sau caută mai degrabă cele care sunt realizate din câteva bucăți de material și prezintă caracterul tău de vis pentru care ati muncit din greu toata iarna?

Și ce culoare, model, cataramă? Varianta este suficient pentru a trece ochi. Putem gravita la culoarea standard unic, care este completat numai clip interesant sau broderie subtil, sau preferă modele multicolore în mai multe combinații. Desigur, există și alte accesorii de plaja care fac tinuta de vara completează perfect - o pălărie interesant, ochelari de soare sau geanta, în care ascunde toate necesitatile de care ai nevoie într-o zi de vară.

Acum trebuie să aflăm cine este potriveste. U-piese au o alegere simplă - să decidă între cele pe care le folosesc atunci când te duci la sport piscina, place de care au cruci elaborate pe spatele lor și care dețin o cuie, sau cele dintr-o singură bucată de material, dar funcția lor este în special cele acoperi ceea ce vrei să rămână ascunse.

Dacă doriți ca garderoba ta îmbogățit de o parte din costume de baie din două piese, este necesar să ne gândim la asta, ceea ce taie sutien va potrivi cel mai bine - umerase clasic sau lega la gât, sau complet fara bretele, cu armare, fără armare, cu efect push-up de sub sau părți. Veți găsi, de asemenea, pantalonii dreapta - de șold, cu talia inalta, se taie cureaua, sau mai degrabă o opțiune confortabil sport. Există atât de multe opțiuni care ar fi o rușine pentru a lua un singur.

Fii inspirat de nevoia de a cataloga cunoscut companie cehă Litex, care descoperi cu siguranță de costume de baie, care va face doar că în această vară de neuitat!

info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
Alegeți din 37 627
de produse
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni