Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Damă TOMS

 

+Filtru

Brand
+ -

TOMS
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Înălțimea tocului
+ -

Culoare
+ -

Ornament
+ -

Mărimea
+ -

Șterge

Filtru

Sortează după:

TOMS ×
anulare filtre (6 produse)
  Pantofi pentru femei Black Cabana Stripes Nova
  -50 %
  TOMS Pantofi pentru femei Black Cabana Stripes Nova 3738
  estimam pe 9.12. la Dv. 269 lei 135 lei
  Doamnelor espadrilky Clear Translucent Alpargata Rope Sole
  -60 %
  TOMS Doamnelor espadrilky Clear Translucent Alpargata Rope Sole 36
  estimam pe 9.12. la Dv. 338 lei 135 lei
  Papuci pentru femei Black Heavy Denim Nova
  -50 %
  TOMS Papuci pentru femei Black Heavy Denim Nova 363738
  estimam pe 9.12. la Dv. 269 lei 135 lei
  Sandale pentru femei Black Canvas/Geometric Woven Lexie
  -60 %
  TOMS Sandale pentru femei Black Canvas/Geometric Woven Lexie 36
  estimam pe 9.12. la Dv. 254 lei 102 lei
  Piele Honey Leather/Synthetic Braid Lexie
  -50 %
  TOMS Piele Honey Leather/Synthetic Braid Lexie 3739
  estimam pe 9.12. la Dv. 322 lei 161 lei
  Sandale pentru femei Natural Shimmer Canvas Lexie
  -60 %
  TOMS Sandale pentru femei Natural Shimmer Canvas Lexie 36
  estimam pe 9.12. la Dv. 254 lei 102 lei

Sus

Sursă de inspirație pentru marca TOMS (Shoes Maine, "Boots of Tomorrow") a fost un mod umanitar oamenii de afaceri americani și călătorii Blake Mycoskieho în Argentina. Aici a lucrat timp de mai multe luni, ca parte a unei organizații de caritate din Buenos Aires copii mahalale înmânat pantofi uzate. Nu a fost atât de multă sărăcie că majoritatea copiilor nu a detinut nici o pereche de pantofi și a mers cu picioarele goale, astfel pe tot parcursul anului. Acesta prezintă mai multe dificultăți - ambele restricții de sănătate privind circulația, și că este un copil desculț o barieră pentru intrarea la școală - fie pentru copilul ei fără pantofi sau nu, sau nu este din motive de igienă admise. Toți dl Blake Mycoskieho inspirat suficient pentru a crea un brand, al cărui mesaj principal este "One pentru One" - pentru fiecare cumpărat o pereche de pantofi pentru a dona o nouă pereche de pantofi de un copil care are nevoie.

 

TOMS cooperează cu mai mult de o sută de ONG - uri locale și internaționale. Grație acestui parteneriat definește conducerea marchează locul unde pantofii vor fi distribuite până când copiii locale renunțe la școală (depozit de deșeuri, astfel, în mod regulat 1 - 2 ori pe an, în fiecare dintre aceste locații).

Din 2003, TOMS cu parteneri capabili de a dona mai mult de 70 de milioane de perechi de pantofi pentru copii din întreaga lume.

Deoarece distribuția de pantofi pentru a atrage la un loc la un moment dat un număr mare de oameni, pentru caritate poate ajuta, de asemenea, extinde activitățile în alte domenii - vaccinuri, examene medicale, cursuri pentru părinți sau distribuirea de droguri.

În prezent, în cadrul "One pentru One", dar, de asemenea, să introducă alte forme de asistență decât "doar" donează perechi de pantofi pentru copii. Compania TOMS în timpul mandatului său și- a extins linia de produse de pantofi de calitate la saci, rucsacuri și ochelari de soare. Pentru fiecare sac sau rucsac, pe care clientul cumpără și TOMS va ajuta la nasterea naturala si sigura pentru mama si copil. Cumparare sprijina livrarea de kituri de igienă, de formare a moașelor direct sau la naștere în condiții de siguranță pentru mamă și nou-născut. Pentru achiziționarea de ochelari de vedere este apoi donarea de ochelari baza de prescriptie copil care are nevoie.

În proiectele Republica Cehă TOMS sprijin Anna Geislerová exemplu, Linda Vojtková, Klára și Veronika Issová Vařeková.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde