Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading

Nu garantăm livrarea până la Crăciun a comenzilor care tocmai au fost înregistrate. Coletele ar putea fi livrate după 26.12.2018

 

+Filtru

Brand
+ -

Dara Bags
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoare
+ -

Lungimea mânerului
+-

Șterge

Dara bags in-stoc

Mark DARA BAGS infiintata in anul 2008, atunci când creatorul de modă și artistul Darina Hubáčková decis talentul și creativitatea lor pentru a impresiona pe genți de mână și pungi originale. Și oferta sa extins ulterior pentru a include parfumuriDARA BAGS produsele sunt caracterizate prin utilizarea de materiale de inalta calitate, reduceri creative, modele și mai ales de faptul că acestea sunt lucrate manual. Geantă de mână și o pungă pe care le cumpărați va fi la fel de original ca produse în cantități limitate, sau în colecții limitate DARA BAGS pariați pe unicitatea, design, stil și teme de culori jucause - Dar nu rămase în urmă practic!

Sunteti DARA BAGS mai mult? Uita-te la videoclipul de designer de moda si de brand saci Dara. Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care fabricarea geantă de mână, și avem un videoclip și atelierul în sine.

Filtre selectate:
Dara bags×
În stoc×

+-Filtru

65 produse

Sortează după:

în sus

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Produse de marcă
și originale
x