Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
Dara Bags pe Vivantis

Noutăți Dara bags

 Alte noutăți Dara bags 

Când brandul are succes

Când designera Darina Ermisova era însărcinată își dorea o geantă, care să îndeplinească toate ideile ei despre formă, culoare și funcționalitate. Însă nu a găsit nici una, care s-o aranjeze și  și-a proiectat una proprie… Atât de simplu a început povestea celor mai renumite genți cehe din Ostrava.

Se poartă Darabags

Fiecare geantă Dara Bags e unică, la fel ca persoana care a produs-o și la fel ca cea , care o poartă. Semnele distincte, materialele calitative, detalii bine gândite, practicismul și durabilitatea de nivel înalt, încercate print-un test de rezistență -toate astea sun igridientele rețetei originale de Dara Bags. Aveți deja una proprie?

Piese preferate

 Alte piese Dara bags 
Distribuiți prietenilor


info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Alegeți din 35 512
de produse
x