Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Atingerea soarelui spaniol

Brandul Desigual s-a născut în anul  1984 în Barselona și semnele ei distinctive au devenit distracția și bucuria modei. Inspirația din natura, soarele și temperamentul spaniol sunt evidente în fiecare piesă de modă de la Desigual, fie pe gențile jucăușe, încălțămintea originală sau jachetele și tunicile, care nu pot fi trecute cu vederea.

Designerii luptă pentru colaborarea cu acest brand

Brandul este deseori asociat cu designeriicare oferă colecției actuale doza sa de invenție.

Unul dintre ei este renumitul Christian Lacroix, sub a cărui baghetă a apărut colecția  Desigual de lux, de la care se taie răsuflarea. Desigual la fel colaborează permanent cu  Cirque du Soleil. Din această contopire neobișnuită a apărut o colecție plină de motive legate de circ, cu artiști pictați și variații multicolore.

A purta Desigual se egalează cu a trăi cu culori și a rupe stereotipurile. 

Sezonul nou stilat și cu atitudine pozitivă

zile
:
ore
:
minute
:
secunde