loading

Pentru o privire sexi și seducătoare

 

Marca Maybelline a provocat o revoluție în lumea rimelurilor, lansând rimelul Lash Sensational. Aceata e capabil să vopsească și cele mai scurte gene, să le multiplice, să le alungească și să le acopere cu o culoare neagră intensă.

Periuța unică în 10 straturi, este concepută astfel, încăt să pieptene gingaș flecare geană separat și să o vopsească din toate părțile. Doriți să aveți gene ca o păpușă ce clipește? Atunci e Lash Sensational alegerea corectă.

Poate s-a născut așa, ...... sau poate je Maybelline​​​​​​​.

Ce femeie nu cunoaște marca iconică, careia i-a oferit chipul Kate Moss. Începuturile cosmeticii Maybeline datează cu anul 1915, când T.L. Williams a fondat compania, dându-i numele surorii sale Maybel. Ea a inventat primul rimel din lume, de care femeile au fost îndrăgostite momentan. Maybelline Cake Mascara a devenit primul produs de cosmetică modernă pentru ochi pentru folosire zilnică.

 

Povestea perfectă a îngrijirii perfecte

La spatele brandului Maybelline se ascunde mult mai mult, decât cosmetică la preț accesibil, dar de calitate superioară. Maybelline e capabilă să pună în evidență frumusețea înnăscută a femeii și s-o arate lumii. Deoarece și o domnișoară dintr-un mic oraș poate arătă ca o divă din New York, care poate s-a născut așa, sau poate …

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
prvni