Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pentru o privire sexi și seducătoare

 

Marca Maybelline a provocat o revoluție în lumea rimelurilor, lansând rimelul Lash Sensational. Aceata e capabil să vopsească și cele mai scurte gene, să le multiplice, să le alungească și să le acopere cu o culoare neagră intensă.

Periuța unică în 10 straturi, este concepută astfel, încăt să pieptene gingaș flecare geană separat și să o vopsească din toate părțile. Doriți să aveți gene ca o păpușă ce clipește? Atunci e Lash Sensational alegerea corectă.

Noutăți Maybelline

Poate s-a născut așa, ...... sau poate je Maybelline​​​​​​​.

Ce femeie nu cunoaște marca iconică, careia i-a oferit chipul Kate Moss. Începuturile cosmeticii Maybeline datează cu anul 1915, când T.L. Williams a fondat compania, dându-i numele surorii sale Maybel. Ea a inventat primul rimel din lume, de care femeile au fost îndrăgostite momentan. Maybelline Cake Mascara a devenit primul produs de cosmetică modernă pentru ochi pentru folosire zilnică.

 

Povestea perfectă a îngrijirii perfecte

La spatele brandului Maybelline se ascunde mult mai mult, decât cosmetică la preț accesibil, dar de calitate superioară. Maybelline e capabilă să pună în evidență frumusețea înnăscută a femeii și s-o arate lumii. Deoarece și o domnișoară dintr-un mic oraș poate arătă ca o divă din New York, care poate s-a născut așa, sau poate …

Piese preferate Maybelline

zile
:
ore
:
minute
:
secunde