Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Despre noi

„A fi proaspăt îndrăgostită!“ Răspunde la întrebare, ce sentiment ai dori să-l trăiești din nou și din nou. Acel moment când o vezi, ți se taie respiratia și la un moment îți auziți doar bătăile inimii. În momentul când o atingi prima dată, când îi zâmbiti prima dată, o strângeți în brațe prima dată. Acel momentul care aparține doar ție și dragostei tale noi. Crezi că niciodată nu o vei mai simți? Greșești! Cu noi vă puteți îndrăgosti azi și în fiecare zi, din nou și din nou. Deoarece „Fashion is a passion!“

Îndrăgostiți-vă de o geantă nouă,

cu care vă vor invidia prietenele și în care puteți ascunde micile dvs. taine.

Îndrăgostiți-vă de noii pantofi,

unde picioarele dvs. se vor simți ca în papucei de cameră, sau cu ajutorul căreia ajungeți centimetrii lipsiți până la o înălțime de vis.

Îndrăgostiți-vă de bijuterii și ceasuri,

datorită cărora veți arăta exceptional.

Îndrăgostiți-vă de rimel,

datorită căruia veți obține într-o secundă o privire sexy uluitoare în stilul Marilyn Monroe.

Îndrăgostiți-vă de parfum,

care la fiecare mirosire vă va aminti de cele mai frumoase momente.


De la început a fost iubirea apoi s-a născut Vivantis

Din anul 2001 cu timpul de la o ideie mică a luat naștere un mare proiect, de la un e-shop mic s-a făcut o putere mică-mare cu 6 magazine online specializate în sănătate, cosmetică, parfumuri, bijuterii, ceasuri și îmbrăcăminte. Mai mult de 14 de ani am fost cu aceste bucuriii printre primii pe piață și încercam să facem tot posibilul pentru ca dvs. să ne vizitați cât mai des și să fiți cât mai fericiți. Însă aveam sentimentul că nu e suficient pentru dvs. și că putem face mai mult.

Și așa a luat naștere VIVANTIS.CZ. Locul unde gășiți totul ce vă place și de ce aveți nevoie, totul ce vouă și scumpilor voștri vă face bucurie zilnică și complet extraordinară. De la geantă până la parfum, de la rimel până la cercei.

Totul la o singură cumpărătură și cu o singură taxă curieră.

Vrem să fim liderii dumneavoastră, dorim să fim locul unde se simte confortabil si unde puteți găsi ceea ce căutați.