Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Brand
+ -

Dove
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Dove in-stoc

Porumbel de brand a fost introdus pentru piața noastră în 1995 și oferă corpului și baie cosmetice, produse pentru îngrijirea părului și deodorante.

 

cosmetice Dove datorită proprietăților sale de moliciune și de hidratare alese în principal femei, dă-i simt bine cu privire la modul în care acestea arata. Prin urmare, sunt mai populare cadouri atunci când ne dorim el sau o altă persoană pentru a te.

Echipele de experți care a dezvoltat produse de frumusete Dove, scopul de a oferi o soluție pentru persoanele care suferă de probleme ale pielii. Timp de mai multe decenii, astfel este interesat în mod activ dermatologi opinii cu privire la aceste produse. Produsele Dove au fost testate numeroase dermatologi.

Porumbel, de asemenea, pentru bărbați

Baie de produse cosmetice piele in mai multe produse pentru bărbați și se usucă, și, în plus, acest efect este adesea interpretată greșit ca dovadă a eficienței acestora. Dove a dezvoltat o linie nouă, bărbați de înaltă calitate a lui cosmetic produs care asigură oamenii nu numai gustare eficientă, dar, de asemenea, o piele sanatoasa.

Filtre selectate:
Dove×
În stoc×

+-Filtru

198 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde