Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Dr. Hauschka
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Dr. Hauschka in-stoc

Brandul german Dr.Hauschka a apărut pe piață încă în anul 1967. A fost fondat de societatea WALA, fondată în 1935 de un chimist Dr. Rudolf Hauschka, care, în colaborare cu cosmetologul Elisabeth Sigmund, sa concentrat în continuare asupra dezvoltării și producției cosmeticelor holistice. Abordarea holistică se reflectă pe deplin atât în ​​compoziția fiecărui produs, cu conținut de ingrediente naturale active din plante medicinale, care sunt cultivate după modelul biodinamic, precum și în modul de utilizare al fiecărui produs. Conceptul revoluționar de îngrijire a pielii este acum la fel de revoluționar la fel ca și la momentul apariției. Acest concept ține cont de ritmul natural al pielii și îi susține funcțiile, în loc să-i preia activitatea. Pielea își păstrează în mod natural echilibrul, este activă și plină de viață și frumusețe.

Cosmetica Dr. Hauschka nu este testată pe animale și nu conține substanțe petroliere, coloranți sintetici, arome chimice sau conservanți artificiali. Produsele au certificatul NATRUE fiind produse cosmetice naturale controlate.

Dr.Hauschka Cosmetics vă va cuceri prin produsele de îngrijire, cum ar fi creme, loțiuni, măști pentru față, seruri de regenerare, preparate pentru igiena orală și o gamă completă de produse cosmetice decorative.

Filtre selectate:
Dr. Hauschka×
În stoc×

+-Filtru

90 produse

Sortează după:

Sus