Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Ecodenta
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Ecodenta in-stoc

îngrijire dentară Ecodenta în produsele lor , care combină în mod eficient știința modernă cu natura. În produsele sale, vizitati cele mai bune ingrediente naturale , fără substanțe abrazive nocive și aditivi de spumare. Ecodenta schimba cu siguranta modul de abordare a igienei dentare!

Fiecare Ecodenta pasta de dinti este imbogatit cu extracte naturale atent selecționate , care vă ajutăevitați tot felul de probleme ale cavității bucale. 7 Extras din plante, de exemplu, ofera ingrijire cuprinzatoare pentru lupte de extract de afine spate impotriva placii. Și acolo Ecodenta departe de peste. Portofoliul său include o pasta de dinti de specialitate pentru albirea dinților, sângerarea gingiilor impotriva sau pentru calmare a dintilor sensibili. O alta pasta de dinti va asigura o lunga durata respiratie proaspata, altele pot avea grija de dintii perfect pentru copii. El alege cu siguranta pentru toata lumea.

Paste conțin Ecodenta Kalident®, o sursa naturala de calciu, care întărește smalțul dinților și umple mici fisuri și zgârieturi. Această substanță are o compoziție foarte asemănătoare cu smalțului și efectele sale pozitive în prevenirea cariilor dentare au fost dovedite stiintific.

Ecodenta în curs de dezvoltare și a altor sale pastele de dinți produse care cooperează cu Universitatea din Lituania de stiinte medicale, iar produsele sale sunt recomandate de experți de conducere.

Filtre selectate:
Ecodenta×
În stoc×

+-Filtru

20 produse

Sortează după:

Sus