Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Tipul de ten
+ -

Șterge

FacEvolution geluri

Companie FACEVOLUTION fost fondată în 2005, în Salzburg, cu misiunea de a aduce inovații pe piață și de stabilire a unor produse cosmetice cu ingrediente active care aduc de fapt rezultatele promise. Răspunsul la cerințele individuale ale clienților mari sunt linie de produse diverse fabricat exclusiv în Austria. De îngrijire profesională și personală este fundamentul intensificarea relației sale cu clienții, datorită ceea ce compania poate FACEVOLUTION bucura în comunitate tot mai mare.

Cel mai mare activ companie este încrederea clienților, cea mai mare prioritate este satisfacția. Prin urmare, cea mai mare accent este pus pe consolidarea relatiilor cu clientii dintre dealerii de specialitate și utilizatorii finali.

Încrederea are multe în comun cu fiabilitate. Clienții încredere de produse cosmetice noi și inovatoare din FACEVOLUTION și știu că pot conta pe un rezultat pozitiv și de durată.

Filtre selectate:
FacEvolution×
Geluri×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

Sus