Cel mai frumoase clipe din viață

Ce asociații aveți când se spune vara? Sezonul costumelor de baie, înghețată, vacanță la mare... și dacă sunteți tineri atunci poate și nuntă. Tradițional nunta s-ar asocia cu toamna, dar în lunile calde de vară are un farmec deosebit.

Desigur nu am putut trece cu vederea tema nunților. Chiar dacă la noi nu veți găsi voal și nici smoking, ceilalți nuntași îi putem îmbrăca de nota zece. Ca să vă prezentăm tema nunților cum se cuvine, am mers după cele două experte, care poartă ambele numele Veronica și anul trecut au lansat proiectul Life Moments.

Despre ce este vorba? Viitorii soți vin la ele, le spun în ce stil și-ar dori nunta, iar fetele le oferă diferite idei. Tot ele asigură invitațiile, decorul, fotograful, cateringul și chiar locul petrecerii. Nu pun accentul numai pe pregătiri, dar vă vor ajuta cu toate cele necesare și în ziua nunții. Ori de câte ori va fi necesar să organizați, să asigurați, să nu uitați, e suficient să le spuneți celor două prietene îmbrăcate la fel și ele vor soluționa orice situație :-)

Nomade - EDP
BestsellerPână la -39 %
Chloé
Nomade - EDP
estimam pe 30.9. la Dv.
Cercei din aur alb 231 001 00278 07
-32 %Lichidare de stoc
Brilio
Cercei din aur alb 231 001 00278 07
estimam pe 30.9. la Dv.

Vă îndeplinesc orice dorință

 

Poate că vă întrebați, cu ce se deosebesc de agențiile de nuntă? Veronicile au un credo esențial – nici o nuntă nu este organizată identic. Fiecare e deosebită, începând cu invitațiile și finisând cu decorațiunile. Realizează orice, ce își doresc mirii. Life Moments nu hotărăsc dacă nunta (sau eventual ziua de naștere) va fi în pădure sau într-un local special, se adaptează dorinței dumneavoastră până la ultimul detaliu. Vă pot chiar colora sticlele cu băuturi.

Cum le reușesc pe toate? Simplu. O Veronică este unitatea organizațională, cealaltă reprezintă unitatea creativă. Una dintre prietene a fost producătoare și pentru că putea organiza și găsi orice, cunoscuții îi cereau ajutor cu organizarea nunții. A doua parte a acestui duo, crează cu plăcere cu propriile mâini, zboară cu capul în nori și vine cu idei neordinare. În plus nu sunt singure – prietenul lor comun Martin fabrică tot ce le vine-n minte, din lemn sau fier, de la bar până la foișor. Vă place stilul rustical? Acest bar din lemn "pentru bărbați" este una dintre cele mai recente creații ale sale.

Fără ocolișuri – fetele se completează perfect. Unele trăsături ale lor par a fi absolut opuse, dar la exterior arată ca gemene. Uneori oamenii chiar le confundă. Dar probabil numai din motiv, că la nunți sunt întotdeauna îmbrăcate la fel :-) Și ce poartă când nu trebuie să țină cont de tema ceremoniei? Se simt le însăși mai ales în blugi, tricou și geacă denim.

Goldea The Roman Night - EDP
Până la -14 %
Bvlgari
Goldea The Roman Night - EDP
estimam pe 30.9. la Dv.
Inel din aur alb cu cristale 229001 00668 07
Până la -63 %Lichidare de stoc
Brilio
Inel din aur alb cu cristale 229001 00668 07
estimam pe 30.9. la Dv.

Ascunziș pentru cele mai scumpe comori


În unul dintre cele mai importante evenimente din viață vă puteți întâlni cu situația când mămica vă va dărui inelul de logodnă al străbunicii, soacra un colier cu pandativ, care în familia lor este moștenit din generație în generație. Adăugați la ele inelele de logodnă, cele de căsătorie și apare întrebarea unde să le păstrați? Desigur că aceste comori merită mai mult decât un loc în sertar. Le-ar sta bine într-o casetă elegantă de bijuterii cu cheiță, cu câteva compartimente sau sertare. În ea puteți păstra nu numai bijuteriile, dar și ceasurile.

Ce purtăm vara la nuntă?

 

Veți merge vara aceasta la nuntă în rol de oaspeți? Planificarea și organizarea se face fără dumneavoastră, deci e suficient să vă asortați îmbrăcămintea cu persoana iubită și puteți pleca să sărbătoriți ziua mare a persoanelor apropiate... Desigur, nu uitați să vă informați dacă au un dress code și apoi să alegeți ce veți purta.

Majoritatea nunților de vară au loc afară, la aer curat, lângă apă și în aceste cazuri nu e nevoie de outfituri prea formale. Pentru lunile de vară se potrivesc culorile deschise și ornamentele florale. Dacă faceți parte dintre cei mai puțin curajoși, atunci e suficient să aveți un ornament mărunt pe poșetă și așa veți înviora plăcut ținuta de nuntă. Rochia de croială mai simplă o puteți asorta cu bijuterii sau ceas mai interesante și outfitul perfect e gata. Și pantofii? Din propria experiență vă putem recomanda să alegeți toc mai jos. :-) Veți pentrece în ei toată ziua și desigur doriți să fie plăcută și să vă simțiți voi însevă.

Miu Miu L’Eau Rosée - EDT
Până la -7 %
Miu Miu
Miu Miu L’Eau Rosée - EDT
estimam pe 30.9. la Dv.
Placă de creponat de voiaj BabyCrimp 15 mm BAB2151E
BaByliss PRO
Placă de creponat de voiaj BabyCrimp 15 mm BAB2151E
momentan indisponibil
Be Mindful Woman - EDT
Până la -10 %
Tom Tailor
Be Mindful Woman - EDT
estimam pe 30.9. la Dv.
Ulei de îngrijire pentru un păr strălucitor și catifelat Oil Reflections (Luminous Smoothening Oil) 100 ml
Bestseller-15 %
Wella Professionals
Ulei de îngrijire pentru un păr strălucitor și catifelat Oil Reflections (Luminous Smoothening Oil) 100 ml
estimam pe 30.9. la Dv.

Cunoașteți pe cineva cui i-ar plăcea noua Fashion Story de nuntă? Atunci distribuiți-o prietenilor.