Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Ce este de fapt astăzi la modă?


Anume așa, dumneavoastră sunteți la modă. În prim plan nu sunt tendințele actuale, persoanele celebre sau dictatura mărcilor de modă, ci doar dumneavoastră. Cel puțin noi, cei de la Vivantis, suntem convinși de aceasta.

Din întâmplare am întâlnit o persoană , care vede lucrurile la fel. Nu ține cont de trendurile, care tocmai sunt la modă, uneori chiar merge împotriva lor, dar întotdeauna se străduie să rămână ea însăși. Despre cine e vorba? Faceți cunoștință cu blogerița Tess.

 

Surprize mari și mici


Tess nu este unica noutate a noastră. Acum vă oferim o pagină mai bine structurată, mai interesantă și pur și simplu mai frumoasă cu Inspirațiile dumneavoastră preferate :-)

Așa cum sunteți obișnuiți, în fiecare săptămână vom acorda atenție unei teme. Și în continuare vă vom oferi fashion story cu persoane inspirative, inclusiv cu unii dintre voi, clienții noștri și ne vom axa asupra temelor care vă pot fi interesante. Deci, ne vom strădui să vă facem plăcut fiecare început de săptămână cu o Inspirație nouă.

Inițial blogeriță...


Acum să ne întoarcem la Tess. Tess e o blogeriță, care s-a născut la Praga, a studiat arta fotografică și joacă teatru negru. Acum 6 ani a început să blogeze și de la început se dedica numai modei. Dorea doar să împărtășească cu alți oameni ce îi pplace și în ce se simte ea însăși.

Desigur, stilul ei de-a lungul timpului s-a schimbat. Astăzi preferă outfituri simple și croieli confortabile. Deseori o veți întâlni înbrăcată în negru, în teniși, uneori poate avea un accesoriu accentuat, uneori are chef să asorteze ceva nebunatic. Dar se conduce de regula, că mai puținul uneori e mai mult.

... care nu are frică să-și spună părerea


Moda a fost numa începutul... Fanii ei au devenit interesați de opinia sa vis-a-vis de teme generale. Așa a devenit blogeriță, care se exprimă deschis față de orice temă, de care se interesează și despre care are ce spune. Nu îi este frică nici de temele controvesrse. Ține cont din timp că reacțiile vor fi nu numai pozitive.

Prin comportamentul său tinde să rupă stereotipurile din rețelele sociale, Se străduie, ca persoanelor care o urmăresc, să nu le fie frică să fie ele însăși și să nu-și pună zădarnic măști, care nu vor rezista mult timp. Pentru ea e important ca persoana să rămână ea însăși. Să nu joace roluri, ci să poată descoperi în jurul său noi și noi inspirații.

Distribuie inspirația și prietenilor tăi

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Produse de marcă
și originale
x