Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Goldwell
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Goldwell in-stoc

Goldwell este un profesionist cosmetice pentru păr, care a fost fondat în 1948 , în Germania. Produse pentru îngrijirea părului care oferă complet, care Ei folosesc numai saloane de coafura profesioniști din întreaga lume.

 

Goldwell de brand se concentrează în principal , ușurința de utilizare și , în principal pe calitatea produselor, de la șampoane, balsamuri, masti, uleiuri, fără curățare de îngrijire, vopsele de păr, produse pentru rezolvarea diverselor probleme ale parului si scalpului neboproduktů hair styling.

Filtre selectate:
Goldwell×
În stoc×

+-Filtru

73 produse

Sortează după:

Sus