Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea GRATUITĂ
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Holistic
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Holistic in-stoc

Ingrijire a pielii Holistic - În numele corpului, mintea și sufletul

Cosmetice Holistic cosmetice este prima de acest gen de pe piata. Pe baza învățăturile holistiky disciplină vechi, care spune că, pentru buna funcționare a unității este necesar să se armonizeze toate aspectele legate de ființe umane - care este, corp, minte și suflet. Combinația rezultată a acestor principii și cele mai pure ingrediente este unic pentru osmetika holistica, care este produs într-o fabrică mică, în inima Boemia Elveția. Regiunea crește, de asemenea, de cele mai multe plante utilizate. Uleiuri bio care nu sunt disponibile cu noi, achiziționarea de cele mai curate surse din Europa. Cosmetice Holistic sunt fabricate în principal prin mici cantități de rețete vechi și secrete. Nu utilizați substanțe chimice, totul este pur natural.

Produse cosmetice cu suflet: holistica

Cosmetice sunt adăugate la cele mai importante ingrediente, cum ar fi iubire și energie pozitivă. El ajută nu numai filosofia unificată a tuturor angajaților în producție, dar, de asemenea pi-tehnologie și puterea de pietre pretioase. Când sunt depozitate la sediul de produse Holistic Vivantis sunt depozitate separat de alte mărfuri în cutii speciale în cazul în care cosmetice Holistic pietre prețioase de energie protejat de energie. Cosmetice pachet pentru a vă pregăti angajații care sunt avizate de delicatetea si sensibilitatea produsului și sunt non-fumatori. Ambalate cu produse cosmetice Holistic transportate numai în recipiente de resurse naturale și de energie cale sunt protejate pentru a le împiedica de la "depreciere" de transport.

Încercați produse Holistic și să încerce să se întoarcă la rădăcinile ființei sale.

Filtre selectate:
Holistic×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde