Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

Infinity Love ciclam

Colecția de bijuterii de argint Infinity Love
Căutați o bijuterie care vă permite să vă arătați perfect stilul sau doriți să vă creați propriile bijuterii? Atunci vei iubi iubirea INFINITĂȚII.
INFINITY LOVE este o colecție de bijuterii de designer, în special brățări și pandantive . Acestea sunt modele prelucrate precis care respectă cele mai recente tendințe de modă. Garanția calității este utilizarea argintului placat cu rodiu de puritate de 925/1000. Colecția de bijuterii de argint INFINITY LOVE va atrage orice femeie cu designul său atractiv și finisajul de calitate.

Filtre selectate:
Infinity Love×
Bordo×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde