Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
Femeile

Te întrebi ce ar putea să o facă fericită lângă brad? Alegerea cadoului pentru o femeie este, însă, foarte simplă...Inspiră-te cu selecția noastră de cele mai populare cadouri, care de Crăciun vor face să-i apară zâmbetul pe buze ca prin minune.

Salon acasă

Desigur nu trebuie să-ți amintim că femeilor le place să fie răsfățate și pur și simplu adoră lucrurile frumoase. Alint-o cu cosmetice noi trendy, cu care va savura clipele binemeritate doar pentru sine.

Elegante și inteligente

Îi place să-și noteze toate activitățile sportive, dar în acelaș timp pune designul pe primul loc? Nu mai trebuie să facă compromisuri. Ceasul sport stilat, care la prima vedere arată ca unul clasic, va fi cireașa de pe tort a fiecărui outfit al ei.

Pentru comorile sclipitoare

Toate femeile care colecționează bijuterii, vor aprecia să aibă un loc unde vor fi în siguranță atât micile podoabe de aur, cât și bijuteriile simple. Mizează pe caseta de bijuterii și îndeplinește-i un vis din copilărie. Iar pentru o bucurie și mai mare, ascunde în ea și o bijuterie nouă :-)

Colecție de esențe parfumate

Cu parfumul ei preferat nu vei da greș niciodată. Iar dacă dorești să o surprinzi cu adevărat, alege unul luxos, la care trage demult cu ochiul, dar încă nu și l-a permis.

Ca să nu piardă banii

Este un accesoriu pe care îl folosim în fiecare zi, dar rareori ne bucurăm de unul nou. Portofelul este o idee minunată pentru un cadou de Crăciun. Vei alege de data aceasta culoarea roșie populară sau o culoare mai neobișnuită?

Ca să nu-i fie frig

Va mai dura mult timp până ne va bate din nou la ușă primăvara. Deci, îi poți dărui piese noi, care o vor încălzi. Dimineața, în drum spre serviciu, va aprecia cu siguranță o căciulă sau mănuși călduroase.

Brățară cu poveste

Oferă-i o brățară, pe care o va putea asambla după propria fantezie și va crea astfel o bijuterie unică. În plus, îi poți dărui primul pandantiv din colecție, care va deveni o amintire frumoasă despre clipele deosebite.

Pentru serile lungi de iarnă

O adevărata atmosferă relaxată și căldura casei pot fi create cel mai ușor cu ajutorul flăcării unei lumânări parfumate. Cu ea, te poți bucura de aroma Crăciunului în fiecare zi. Deși lumânările pot părea puțin inutile, crede-ne că cu ele poți încânta. Bucuria lângă pomul de Crăciun este garantată :-)

Barbati

Crăciunul se apropie, iar tu încă nu știi cu ce îl vei bucura? Deși se pare că bărbații nu se preocupă atât de mult de ceea ce vor găsi sub brad, nu e chiar așa. Am ales pentru tine câteva idei de cadouri, cu care neîndoielnic vei avea succes.

Parfumuri care îi vor accentua șarmul

Dăruiește-i parfumul său preferat sau chiar un set cadou. Dar dacă nu știi ce parfum preferă, mizează pe gustul tău. Pentru că parfumul potrivit îți va aminti de el toată ziua :-)

Cadourile moi nu pot lipsi

Poate că nu-i plăceau în copilărie, acum însă cu siguranță îi vor fi utile. Un set de boxeri de marcă sau o colecție de șosete amuzante sunt de folos de sărbători și pe tot parcursul anului :-)

Detaliile contează

Ai un bărbat elegant? Dăruiește-i o pereche de butoni, car nu pot fi niciodată prea mulți. Dress code-ul strict va fi accentuat anume de acești nasturi mici strălucitori, care decorează discret ținuta.

Pentru amatorii de sport

Îi place să alerge, să numere kilometrii merși pe vârfurile munților sau merge la sala de forță? Brățările sport sunt pur și simplu must have, care nu-i poate lipsi pe încheietura mâinii. Va bucura nu numai iubitorii de sport, ci și bărbații cărora le place să aibă imaginea de ansamblu despre activităților lor.

Barbershop acasă

Cu barber cosmeticele vei avea succes nu doar la hipsteri și gentlemani. Îi va îngriji nu doar barba, ci și pielea, așa că bucuria va fi dublă :-) Cele mai bune ingrediente vor lăsa bărba moale și netedă.

Pentru comorile lui

Zângănitul monedelor în buzunare sau doua sute de lei deteriorați vor rămâne în trecut. Tot ce trebuie să faci e să-i cumperi un portofel nou. Sfatul nostru: Lângă brad, cu siguranță, îl va bucura unul din piele, care va deveni însoțitorul său pentru o perioadă lungă de timp.

Accesorii utile

Îngrijirea părului, a bărbii și a unghiilor este un lucru obișnuit pentru el, iar cu ajutorul noilor ustensile, o va face de două ori mai repede, astfel că va avea mai mult timp pentru momentele pentrecute împreună ;-)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde