Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Ce vom purta în vacanța de vis?

În sfârșit e aici :-) Multașteptata perioadă de vacanțe, excursii și călătorii a venit. Veți pleca mai la sud, sau poate undeva la nord, sau veți descoperi frumusețea țării noastre? Indiferent de destinația pe care ați ales-o, sunteți deja nerăbdători și evident că vă gândiți ce să luați cu voi.

Preferați rochiile sau pantalonii scurți? Vi se întâmplă că nu vă puteți decide? Atunci avem pentru dumneavoastră o recomandare - combineza. Cineva o iubește, cineva o blestemă, iar noi suntem de părere că este o piesă de vară confortabilă (foarte des din țesături plăcute) și atrage atenția, pe care noi doamnele o apreciem. :-) La toate cele trei variante se potrivesc perfect sandalele sau tenișii. Aceștea nu vă pot lipsi în valiză indiferent unde veți pleca.

Fără ce nu puteți pleca? Fără pălărie stilată. Anul acesta sunt pălăriile incredibil de trendy, iar vara mai ales cele din paie. ​​​​​​​

Valiza stilată e o necesitate

Săptămâna viitoare puteți aștepta continuarea inspirației noastre, în care vă vom recomanda cosmetice de voiaj și vom descoperi ce nu le poate lipsi în valiză bărbaților, atunci când pleacă în călătorie.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Toate în stocx