Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ce vom purta în vacanța de vis?

În sfârșit e aici :-) Multașteptata perioadă de vacanțe, excursii și călătorii a venit. Veți pleca mai la sud, sau poate undeva la nord, sau veți descoperi frumusețea țării noastre? Indiferent de destinația pe care ați ales-o, sunteți deja nerăbdători și evident că vă gândiți ce să luați cu voi.

Preferați rochiile sau pantalonii scurți? Vi se întâmplă că nu vă puteți decide? Atunci avem pentru dumneavoastră o recomandare - combineza. Cineva o iubește, cineva o blestemă, iar noi suntem de părere că este o piesă de vară confortabilă (foarte des din țesături plăcute) și atrage atenția, pe care noi doamnele o apreciem. :-) La toate cele trei variante se potrivesc perfect sandalele sau tenișii. Aceștea nu vă pot lipsi în valiză indiferent unde veți pleca.

Fără ce nu puteți pleca? Fără pălărie stilată. Anul acesta sunt pălăriile incredibil de trendy, iar vara mai ales cele din paie. ​​​​​​​

Valiza stilată e o necesitate

Săptămâna viitoare puteți aștepta continuarea inspirației noastre, în care vă vom recomanda cosmetice de voiaj și vom descoperi ce nu le poate lipsi în valiză bărbaților, atunci când pleacă în călătorie.

Ce luăm cu noi în vacanță? - partea 2

Cosmeticele pe care le veți aprecia în vacanță


În afară de îmbrăcăminte, ceas și bijuterii, nu uitați și de alte must have de vară – cosmetice calitative. Bineînțeles, în primul rând ne gândim la cosmeticele pentru bronzat - cremă pentru bronzat și după bronzat. Însă uneori uităm, că pielea obosită de soare merită cea mai bună îngrijire. Dacă pielea dumneavoastră e obișnuită cu anumite produse cosmetice, nu o oboșiți și mai mult cu schimbări inutile și luați-vă cu sine produsele preferate în sticluțe mici sau în ambalaje mini.

Nu e o ideie rea să vă luați și un uscător de păr de voiaj, iar când veți dori să vă faceți coafura într-o clipă, veți aprecia și elaticul Invisibobble Nano, care fixează de minune cosița sau cocul. O altă necesitate pentru vacanță e boxa magnetică pentru farduri de ochi, farduri de obraz și corectoare. În mozaic puteți le puteți adăuga numai pe cele, care vor fi indispensabile.

Secretul valizei bărbatului

Făcutul bagajelor pentru femei e probabil una din activitățile plăcute înainte de plecare. Ce ține de bărbați, evident acesta nu este hobby-ul lor preferat. Deci nu vom mai prelungi întroducerea și mergem direct la temă :-)

De ce veți avea nevoie? Depinde de destinația aleasă. Dacă plecați la nord, atunci nu uitați pantalonii, geaca stilată cu glugă și tenișii. Iar dacă plecați spre sud atunci puneți în valiză pantaloni scurți, tricouri și sandale.

Vă plac aventurile? Atunci în afară de pașaport și ceas veți avea nevoie și de busolă. Iar pentru orice eventualitate și un lănțișor cu plăcuțe de indentificare :-) Nu trebuie să vă scrieți pe ele adresa, dar veți fi probabil de acord, că se asortează perfect cu tricourile de vară. Acum mai aveți nevoie doar de o brățară din piele și e clar că sunteți stilat. ​​​​​​​

zile
:
ore
:
minute
:
secunde