Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Să nu te ia vremea prin surprindere

Dimineața, deschizi fereastra și încerci să presupui, dacă vei alege azi doar rochia și pantofii cu toc sau poate vei avea nevoie de un pardesiu de primăvară și pantofi. Ajungi după-amiaza și te gândești că selecția ta nu a fost una atât de reușită. În plus, începe să plouă... Nu-i așa că îți este cunoscut acest sentiment? Așa e vremea în aprilie.

Când cerul se înnorează și vine ploaia de primăvară, fii pregătită. Umbrela, nu este doar un accesoriu practic, care te protejează, atfel ca hainele să nu fie ude, dar totodată este o piesă elegantă care adaugă o notă de rafinament ținutei tale.

Așă că inspira-te cum să arăți elegant și stilat chiar și în vremea imprevizibilă din aprilie.

Culorile aprinse vor însenina zilele posomorâte


Îți plac imprimeurile și culorile? Când te vei plimba pe stradă deasupra capului să-ți înflorească lalelele sau florile de mac, îți garantăm că nu vei mai fi atunci, "posomorâtă" ca cerul. Poate, chiar vei face ca vreun trecător să zâmbească.

Umbrela care ridică dispoziția


Îți place mai mult eleganța moderată? Alege-ți o umbrelă monocromă sau cu un model discret, ca să fie potrivit cu pardesiul de primăvară sau puloverul preferat.

Îți place minimalismul? Atunci poți opta pentru o umbrelă adâncă, transparentă, acest model este foarte apreciat în Japonia și în familia regală britanică. Spre deosebire de o umbrelă clasică, apa nu va cădea pe umeri și mâneci și vei avea o priveliște minunată. :-)

Varianta pentru bărbați

Bărbații cel mai des își aleg o umbrelă mare și practică, neagră sau gri. Vrei să schimbi de data asta ceva? Încearcă să înlocuiești clasicul cu ceva diferit. Nu trebuie să exagerezi cu imprimeuri sau culori. Poate te va interesa albastrul închis, care inspiră încredere, demnitate și are o semnificație pozitivă :-)

Bucură-te de aprilie, indiferent de vreme și alege-ți o umbrelă, cu care să te simți tu însuți :-)