Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Transformați-vă în zână de primăvară

După iarna lungă, în sfârșit vine anotimpul când totul în jur înflorește și se îmbracă în culori vesele. Dacă faceți parte ditre cele, care preferă mai degrabă să admire culorile distinctive, decât să le poarte, nu-i cazul să vă impuneți. Pentru început puteți să încercați să purtați haine de nuanțe fine de primăvară...Cum vi se pare rozul pudrat?

Am putea spune, că este o culoare tipică pentru primăvară, care arată ușor și proaspăt. Dacă vă place acestă nuanță, vă puteți alege o rochie roz pudrată, dacă însă nu sunteți încrezută cum vă veți simți în astfel de culori, atunci vă puteți procura un accesoriu mic.

Cum purtăm culoarea pudrată


Dacă vi se pare că culoarea pudrată e prea romantică pentru dumneavoastră, nu neapărat veți avea dreptate. Această culoare are o mulțime de nuanțe și nu este numai pentru "prințese", poate la fel fi seducătoare și extravagantă. Aspectul depinde de piesa aleasă și cu ce va fi combinată.

Dacă doriți să asortați outfitul ton în ton, atunci puteți combina culoarea pudrată cu alte nuanțe fine, cum ar fi bejul, maroul coniac și cu accesorii sidefate. Aveți chef să vă jucați cu contrastele? Atunci puteți combina fusta pudrată cu un top negru, iar rochia pudrată cu o jachetă denim.

Doriți să aflați un secret? Pentru săptămâna viitoare vă pregătim o mulțime de noutăți și inspirații din această garderobă. Vă promitem, că nu veți aștepta în zădar :-)

Îmbrăcăminte


Culoarea pudrată deschisă va lăsa să iasă în evidență toate detaliile, croiala și țesătura. E perfectă pentru îmbrăcămintea de o singură culoare, dar și în combinație cu ornamentele. Mai avem încă o noutate minunată? Nuanțele atemporale nude le pot purta brunetele, blondinele și roșcatele, domnițele tinere și doamnele. :-)

Gențile


Debarasați-vă de gândurile neplăcute, în sfârșit a venit timpul culorilor deschise. Geanta neagră o puteți ascunde în dulap, unde poate aștepta până la toamnă. Acum vi se potrivește mai mult o geantă de nuanțe deschise pudrate. ​​​​​​​

Ceasurile


Ceasurile de culori nude, nu vă vor impresiona de la prima vedere, dar pot face o impresie bună la cea de-a doua. Sunt prelucrate sofisticat până la ultimul detaliu, ajustate la unda primăverii, elegante și chiar roz romantice. :-)

Bijuteriile


Doriți să rămâneți fidelă culorilor întunecate preferate și primăvara? Încercați să creați o combinație contrastantă de albastru sau negru, pe care le veți completa cu un accesoriu mic pudrat. E minunat că nuanțele nude se combină cu toate metalele, deci se înțeleg perfect cu argintul, aurul și aurul roz.

Parfumurile

Înfășurați-vă cu arome fine și seducătoare de primăvară. Culoarea roz a parfumului dă un semnal clar - aroma va fi proaspătă, puțin romantică, dulce, florală. În flacoanele de sticlă vă așteaptă o combinație de crini, iasomie și trandafiri. Sau vă atrag mai mult aromele de liliac, zambile și salcâm?

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Toate în stocx