Mărcile iconice, care determină trendurile de modă

Le cunoașteți în rol de stele strălucitoare a fashion week-urilor, fața lor sunt celebritățile cunoscute și au în sine o notă de lux, chiar dacă e vorba doar de blugi sau tricou… Despre cine vorbim? Vă prezentăm high fashion brands – mărci iconice, care determină trendurile de modă și au fani în toată lumea. 
Noutatea cea bună e, că veți putea procura săptămâna aceasta piese de la aceste mărci iconice și de la multe altele cu reducere 20 % datorită promoției Fashion Week.

Vă place să provocați, dar așa încât eleganța să rămână pe primul loc? Calvin Klein nu are frică de experimente deja din anii 70, dar totodată se ține pe unda minimalismului, jucându-se în primul rând cu detaliile. Cine nu cunoaște lenjeria de corp iconică… Tivul boxerilor ieșit afară cu logo-ul Calvin Klein a devenit semnătura neoficială a acestei mărci.

Calvin a căutat inspirație la New York și la locuitorii neînfrânați a Marelui măr, piesele sale relectând haosul și eleganța.  Marca a început cu o colecție de blugi, azi fiind foarte departe de acele începuturi. Gențile ți ceasurile iconice sunt admirate de lumea întreagă, la fel ca și parfumurile caracteristice.

Eternity Air For Men - EDT
Până la -56 %
Calvin Klein
Eternity Air For Men - EDT
estimam pe 17.8. la Dv.
Obsessed For Women Intense - EDP
Până la -45 %
Calvin Klein
Obsessed For Women Intense - EDP
estimam pe 17.8. la Dv.

Albul, albastrul și roșul nu sunt numai culori care se combină. :-) Dacă vă bate inima pentru eleganța sport, atunci sunteți pe aceeași undă cu Tommy Hilfiger. Reprezintă stilul clasic în interpretare modernă, inspirat de moda liberă de pe străzile New York-ului. Tommy a observat ce blugi se poartă, iar apoi i-a ajustat corespunzător. Sa învățat să combine cu îndemânare prospețimea  tinereții americane cu convențiile clasice apoi le-a reflectat în colecțiile sale.

Întotdeauna a pus accent pe calitate și aspectul elegant sport, care le este pe gust mai ales oamenilor de afaceri și fanilor stilului. Plăcuța iconică roșie-albastră-albă fiind semnul distinctiv și logo-ul mărcii, decorează  nu doar îmbrăcămintea, dar și cerceii sau ceasurile. Trebuie să recunoaștem că sunt frumoase și deci nu este de mirare că acest brand este unul dintre cele mai populare mărci din prezent.

Tricou pentru bărbați Authentic Rn Tee Ss Grey Heather
cu codul -20 %
Tommy Hilfiger
Tricou pentru bărbați Authentic Rn Tee Ss Grey Heather
estimam pe 17.8. la Dv.

Lux și eleganță din cap până-n picioare? Da, cu Guess e posibil. :-) În spatele modelelor ușor controverse este cvartetul fraților Marciano, care au sesizat ce lipsește pe piața de modă. În anii 80 au prezentat blugii strânși pentru doamne, care au devenit hit absolut într-o clipă, iar brandul lor a devenit de cult.

Piesele din California, care accentuiază perfect feminitatea, au înconjurat toată lumea cât ai clipi din ochi. Nu numai o singură femeie a cedat modelelor sexy, cu logo-ul inconfundabil triunghiular și culorilor bronz sau auriu, frecvent utilizate. Demult nu mai este vorba numai de blugi… Pentru iubitorii de modă, e vorba de o minune adevărată.

 

Ladies Trend G TWIST W0911L3
-37 %
Guess
Ladies Trend G TWIST W0911L3
estimam pe 17.8. la Dv.
Guess 1981 Indigo For Men - EDT
Până la -48 %
Guess
Guess 1981 Indigo For Men - EDT
estimam pe 17.8. la Dv.

Se trezește în dumneavoastră odată cu venirea verii temperamentul spaniol? Nu vă fie frică să fiți veseli și neastâmpărați, asemenea pieselor de la Desigual. Fiecare piesă este o mică piesă de artă, care cere atenția celor din jur. Se joacă cu culorile aprinse și cu ornamentele, cu croieli neobișnuite, printuri și aplicații. Combină luxul și prospețimea, poate distra și îmbunătăți dispoziția. Deci – create anume pentru sezonul, care vine. :-)

Puteți fi încrezuți, că veți recunoaște de la prima vedere, că este vorba de o piesă tipică din Barcelona. Această marcă, de fat nu urmează trendurile de modă, ea le crează. Poate și din acest motiv, e adevărată afirmația, că cine a fost odată fermecat de Desigual, îi va rămâne fidel pentru totdeauna.