Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Brand
+ -

Jacques Lemans
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoarea curelei
+ -

Culoarea cadranului
+ -

Impermiabilitate
+-

Forma carcasului
+-

Tipul de Mecanism
+-

Șterge

Jacques Lemans in-stoc

Mark Jacques Lemans a fost fondată. 1977 de masterat și Alfred Riedl, care a încercat să creeze un ceas de calitate superioară la un preț rezonabil. Prima colectie de "Armonia Time" a fost un succes fără precedent și aproape în fiecare săptămână a crescut pe noi modele. Numărul total de linii în această colecție a urcat până la 1000 de tipuri, plus multe variante.
Jacques Lemans oferă o gamă imensă de ceasuri care se potrivi gusturilor rozličnému și utilizări. În plus, în anul 2006, pregătit de Jacques Lemans prima colectare oficial cu ocazia curselor de Formula 1!
Faces marca Jacques Lemans este actorul Kevin Costner și schior austriac Anna Fenninger.
Noua gama de ceasuri La Passion are utilizarea cristale Swarovski.

Filtre selectate:
Jacques Lemans×
În stoc×

+-Filtru

16 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde