Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Jana
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Înălțimea tocului
+ -

Culoare
+ -

Ornament
+ -

Mărimea
+ -

Șterge

Jana in-stoc

Misiunea mărcii germane Jana este de a combina designul modern al încălțămintei, cele mai noi trenduri  și confortul maximal astfel, încât clienții să se simtă bine, indiferent de ocazie.

Clientii au nevoie de încălțăminte care să corespundă cerințelor de comoditate, dar fără a renunța la modă. Jana are grijă ca modelele la modă să fie confortabile, comode și la prețuri accesibile. Pasiunea sa este dedicată confortului excepțional al tuturor modelelor. Designerii lucrează în continuu pentru ca Jana să se aranjeze pe fiecare picior. Soluțiile le găsesc în noile tehnologii, datorită cărora picioarele dumneavoastră vor fi întotdeauna protejate. Una din aceste soluții este și faptul că nu veți găsi în ofertă modele cu tocuri înalte. Înălțimea maximă a tocului este de 7 cm și numai la modelele pe platformă (diferența dintre partea din fașă și cea din spate a pantofului e mai mică decât se pare).

Jana este confort la 100 %...


Filtre selectate:
Jana×
În stoc×

+-Filtru

11 produse

Sortează după:

Sus