Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Jo Malone
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Principalele arome
+ -

Arome secundare
+ -

Parfumuri niche
+ -

Șterge

Jo Malone in-stoc

Jo Malone este o marcă din Londra care se axează pe producerea parfumurilor de lux niche. Marca a fost fondată de Jo Malone din Britania, care încă din copilărie a fost atrasă de lumea parfumurilor.  În acea perioadă a început să creeze primele arome din flori și săpun. Din anul  1994 oferă parfumuri și cosmetice în propriul boutique în Londra.

Parfumurile elegante Niche de la Jo Malone sunt create din cele mai calitative ingrediente, datorită cărora sunt durabile. Beneficiul lor enorm constă în faptul că parfumurile pot fi combinate între ele. Astfel puteți crea un parfum unic și deosebit, care va deveni accesoriul dumneavoastră de modă și semnătura aromată inconfundabilă.

Filtre selectate:
Jo Malone×
În stoc×

+-Filtru

8 produse

Sortează după:

Sus