Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

JustBag
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Culoare
+ -

Tipul poșetei / genții
+ -

Șterge

JustBag in-stoc

JustBag – Pur și simplu poșetă…

O căutați ani în șir. Anume pe ea, cea ideală. Nu doriți să fie extrem de extravagantă, ați trecut demult de de etapa modelelor excentrice multicolore. Cu toate acestea, încă mai sperați, că geanta visată și potrivită numai dumneavoastră vă așteaptă undeva. Și aveți dreptate. Există o geantă, care este concomitent elegantă, cumpătată și practică, poate fi conservativă și atemporală. Vă prezentăm JustBag. O marcă tânără de genți și accesorii, care nu poate fi trecută cu vederea dar nu șochează…

JustBag este partenera ideală pentru oraș, serviciu, dar și pentru ocazii speciale. Oriunde ați pleca. Uitați de orele nesfârșite petrecute ajustând accesoriile cu outfitul, fiecare dimineață cu JustBag o veți petrece în liniște. Se potrivește aproape cu orice outfit, deci nu va trebui să vă îmbrăcați în alte haine, sau să puneți toate comorile dumneavoastră în altă geantă.

Este perfectă prin simplitate și simplă prin perfecțiunea sa. Pur și simplu poșetă. JustBag.

Filtre selectate:
JustBag×
În stoc×

+-Filtru

43 produse

Sortează după:

Sus