Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Korres
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Korres in-stoc

Cosmetice naturale Korres greci originea în cea mai veche farmacie homeopatic pe bază de plante în Atena. Cu o experienta de remedii homeopate de cunoștințe 3000 plante și sute de remedii din plante de la o farmacie Korres a fost încă dezvoltat mai mult de 500 de produse, de îngrijire a pielii, corpului, parului si o gama larga de produse pe bază de plante.

Cosmetice Korres obiectiv a fost întotdeauna pentru a produce o sigure, eficiente, la modă și accesibile tuturor produselor naturale. Toate produsele contin ingrediente pe bază de plante și naturale de cea mai înaltă calitate.

Korres din produsele sale utilizate patru grupe de ingrediente naturale de origine greacă:

  • Ierburi cunoscute și utilizate pe scară largă pentru efectele sale medicinale (aloe vera, sunătoare, gălbenele, ginseng)
  • ierburi tradiționale grecești - Mastiha organic șofran roșu ceai de munte grec, oregano cretane,
  • Food - iaurt grecesc - utilizat de exemplu,. în populara rece gel-crema care regenerează pielea după plajă
  • substanțe naturale foarte activi, cum ar fi. Ulei de migdale organic.

Produsele Korres găsi uleiuri minerale, siliconi, parabeni și propilen glicol. Produsele sunt ambalate într-un stil curat de ambalaje care este decorat cu fotografii frumoase de plante

Filtre selectate:
Korres×
În stoc×

+-Filtru

2 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde