Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

La Roche Posay săpun

Spa în pitorescul oraș francez La Roche-POSAY Medical Academia au fost recunoscute pentru folosul comunității cât mai devreme 1869. Pe lângă centrul spa La Roche-POSAY se află aici și laboratoarele farmaceutice aceeași companie care ofera produse cosmetice medicale de ultimă oră.

Aici sursele de apă bogate în seleniu, care are mai multe abilitati terapeutice și dermatologice. Descoperiți proprietățile unice ale apei termale La Roche-POSAY și codul de etică de producție a unei noi generații de produse pentru îngrijirea pielii de zi cu zi.

Cosmetice LA ROCHE-POSAY este potrivit pentru pielea sensibila, protejându-l de la daune, hrănește si hidrateaza. Cosmetice contin parabeni. Acesta este testat sub control dermatologic. Puteți alege dintr-un meniu atent selectate creme, decorative cosmetice, se completează până îndepărtarea, solar, păr și corp produse de îngrijire.

Filtre selectate:
La Roche Posay×
Săpun×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

Sus