Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Lavena
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Lavena in-stoc

Fondată în 1962 ca un producător de ulei esențial de lavandă naturale. Lavena devine un producător cu experiență de produse naturale , de înaltă calitate , prin studii privind procesul de extragere a uleiurilor din plante valoroase. De-a lungul anilor, afacerea sa extins și dezvoltat în mod constant mai multe produse cosmetice -. Creme, șampoane, pastă de dinți și altele eforturi constante pentru a dezvolta conduce compania pentru a extinde dalšímímu produse de suplimente alimentare și medicamente.
Lavena astăzi în creștere cu succes. Calitatea sa se bazează pe tradiție și noi studii în laboratoarele în care se dezvoltă noi produse, fabricate, testate și apoi se extinde la toate părțile lumii.

Filtre selectate:
Lavena×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde