Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Lip Smacker
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Tipul de ten
+-

Șterge

Lip Smacker in-stoc

Buze smacker de brand a fost fondată în 1973 și de atunci a vândut cu succes și este lider de piață în glosele segment din SUA și balsamuri de buze, în cazul în care aceasta produce, de asemenea.

 

Astăzi are mai mult de 800 de arome, și, astfel, a devenit cel mai popular în balsam mondial.

Arome de guma de mestecat, căpșuni și bomboane de bumbac la noi arome, cum ar fi Coca-Cola, Fanta, Sprite sau Chups acadele Chupa.

Buze smacker cooperează cu branduri la nivel mondial, cum ar fi Disney reprezinta balsamuri cu personaje de desene animate preferate potrivite pentru copii. Buze smacker te va distra!

Filtre selectate:
Lip Smacker×
În stoc×

+-Filtru

3 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde