Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Lovium
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Tipul de ten
+-

Șterge

Lovium in-stoc

, Mark LOVIUM este specializată în dezvoltarea, fabricarea și distribuția de produse cosmetice pe care le va face emoțiile. Să ofere produse cu care sunt conștienți de cât de important este să se simtă bine și să trăiască în fiecare zi la maxim cu sentimente. Produsele senzoriale evocatoarele vă va ajuta în mod unic să fie frică de mine!

 

Lovium utilizează ani de experiență a fondatorului și a echipamentelor sale de a oferi soluții pentru nevoile specifice ale clienților și consumatorilor. Și de ce să se concentreze asupra calității.

Brand-ul a fost fondat în 2014, Pere Curente fondator, CEO și Spiralium Group. Această cooperare are o experiență vastă și o lungă istorie în domeniul produselor cosmetice, de igienă și de îngrijire personală, în mai multe sectoare, cum ar fi REVLON, Colomer Beauty & Produse profesionale, Sara Lee DE Spania, HENKEL și naturalium.

Filtre selectate:
Lovium×
În stoc×

+-Filtru

3 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde