Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Lumene
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Lumene in-stoc

Cosmetice Lumen este sinonim cu frumusetea inspirat de puritatea împrejurimile arctice. Succesul companiei farmaceutice finlandeză Lumen, care operează pe piața de cosmetice din 1970, se bazează pe o combinație inovatoare de înaltă tehnologie și compoziția unic de produsele sale. Cosmetice lumen este format din cel puțin 80% din toate materialele naturale și ingredientele folosite provin din zonele arctice ale naturii, inclusiv arctic primăvară ape.

 

Cosmetice Lumen conține ca ulei de fructe de padure-hand recoltate, mare, extrase din mesteacan, Heather si multe altele. Secretul eficacitatea produselor se află în compoziția lor, care conțin cantități foarte concentrate de nutrienți din aceste plante Arctic.

Compoziția natura are, de asemenea, produse cosmetice decorative lumeni.

De ce spun da cosmetice Lumen?

  • Parabeni și coloranți sintetici,
  • Produsele sunt testate pe animale,
  • Acesta este format din cel puțin 80% din substanțe naturale,

Experiența cosmetice cu adevarat naturale, care este potrivit pentru persoanele alergice.

Filtre selectate:
Lumene×
În stoc×

+-Filtru

27 produse

Sortează după:

Sus