Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Mixa
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Mixa in-stoc

Istoria brandului a început la începutul anului 20. secol. În farmacii francezi au fost în 1924 a prezentat primele produse de îngrijire a pielii cosmetice. Inițial, cosmetice franceze Mixa sa specializat mai ales pe pielea sensibila copil, dar treptat a extins gama de produse pentru întreaga familie. Mixa este un expert recunoscut pe pielea sensibilă și linia sa de produse include preparate foarte eficiente și foarte bine tolerat. Puteți fi siguri că aceste produse pot fi găsite concentrații mari de ingrediente active, fără ingrediente iritante inutile. Produse dezvoltate sub supraveghere medicală, compoziție minimizează reacții alergice, toate fără parabeni, alcool și coloranți.

Pielea femeilor este dificil și, prin urmare apreciem grija specială. Apă micelară Mixa piele frumos curata, improspateaza si decolorat în. Acesta conține extracte benefice ale petale de trandafir. Să ne hrăni. Face Cream Mixa adaugă necesar de hidratare, nutriție și de recuperare. Alege cel mai bun pentru tine și experiența farmecul cosmetice franceze. Daca iti cumperi Cream Mixa fard de obraz, vei lua acasă un ajutor de încredere, care calmeaza pielea in timp ce atenuarea roșeață. Acesta oferă ajutor imediat și corectarea treptată a culorilor. Conține floare arnica, vitamina B3 si cafeina. Mixa să aibă grijă de tine.

Filtre selectate:
Mixa×
În stoc×

+-Filtru

30 produse

Sortează după:

Sus