Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading
 

Poșete

Poșeta este parte indispensabilă a garderobei fiecărei femei. Femeile adoră gențile, unei femei adevărată nu-i poate lipsi poșeta și una nu nu îi va fi de ajuns. Vă doriți o poșetă luxoasă din piele sau mai degrabă preferați gențile stilate business? În orice caz, sunteți pe adresa corectă. Vă oferim poșete pentru diferite ocazii, care vor completa ideal orice outfit a femeilor de diferite vârste.

+-Filtru

794 produse

Sortează după:

în sus

Dacă vă interesează cum au apărut poșetele și alte informații importante despre ele, citiți articolul Fenomenul poșetei de damă - de ce nu ne putem lipsi de ea? Știți cum să alegeți o geantă potrivită? Alegeți geanta după ocazie, dispoziție sau preț? Fiecare din voi s-a întâlnit cu această situație "complicată". Vă pregătiți de o sărbătoare sau de o petrecere cu colegii și nu aveți ce să îmbrăcați. Mai mult ca atât, vă lisesc pantofii potriviți pentru rochia, care ați văzut-o în vitrina buticului din centru și dessigur aveți nevoie de o poșetă. Pentru aceste ocazii se potrivesc ideal poșetele plic sau poșetele elegante. Dacă însă navigați pe e-shop și aveți chef să vă cumpărați ceva nou, vă vor influiența mulți alți factori. Fiecare dintre noi face cumpărături altfel și nu numai în magazinele tradiționale. Multe dintre noi vor sorta gențile după preț și vor alege de la cele mai ieftine. Chiar dacă până la urmă alegem dintre cele mai scumpe, avem senzația că am făcut maximum pentru a economisi...De ce mărime trebuie să fie geanta dumneavoastră? Mărimea genții este dependentă de ocazia pentru care o alegeți. Pentru uzura de zi cu zi și la serviciu nu veți alege un clutch ultramic cu paiete, la o cafea cu prietenele nu veți purta o geantă business, în care de obicei purtați notebook-ul. Gențile mari elegante sunt, desigur, mai practice și uneori nici nu vă puteți imagina câte lucruri necesare pt ascunde. Secretul genții pentru femei este una dintre minunile lumii, pe care bărbații nu-l vor descoperi niciodată și femeile nu îl vor destăinui niciodată. Culori și materiale sau cum asortați? Atunci când alegeți o geantă pentru uzura de zi cu zi, se dovedește a fi cea mai eficientă una de culori clasice - neagră, roșie întunecată sau maro, care este ușor de combinat cu orice ținută, pentru care vă veți decide dimineața. La plajă sau la plimbare, luați-o fără a ezita pe cea dungată, colorată sau cea cu buline. Și la petrecere? Cu siguranta va vă sta binec u o geantă lucioasa, de exemplu, aleasă de la noi. Îngrijiți-o cu dragoste Nu uitați că geanta dumneavoastră trebuie îngrijită. Cu cât mai grijulie veți fi cu ea, cu atât mai mult timp vă va servi și cu atât mai mult va arăta nouă. Gențile din piele și piele artificială trebuie să fie impregnate cu produse specifice. Le veți proteja astfel de umiditate, de lumina soarelui și veți reduceți rezultatul deteriorărilor mecanice. În afară de îngrijirea exteriorului genții , trebuie să aveți grijă și de interiorul ei. Nu purtați în ea obiecte ascuțite fără husă, chei grele și altele lucruri asemănătoare, astfel veți evita deteriorarea căptușelii. Chiar dacă în căptușeală, după câțiva ani, pe neașteptate puteți găsi comori ...

Poșeta este parte indispensabilă a garderobei fiecărei femei. Femeile adoră gențile, unei femei adevărată nu-i poate lipsi poșeta și una nu nu îi va fi de ajuns. Vă doriți o poșetă luxoasă din piele sau mai degrabă preferați gențile stilate business? În orice caz, sunteți pe adresa corectă. Vă oferim poșete pentru diferite ocazii, care vor completa ideal orice outfit a femeilor de diferite vârste.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Alegeți din 36 529
de produse
x