Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Șlapi damă Lola Holographic Snake BT27-003-313

Brand: Butterfly Twists Cod: mBT0123
Brand: Butterfly Twists

Răsuceste fluture brand unic a fost infiintata in anul 2007 de catre patru prieteni Emmanuel, Frank, Mark Philippe, după un pariu se pierde din cauza un gust de ceea ce e ca să meargă de mai multe ore în tocuri inalte. Din această experiență a fost născut ideea de pantofi pliere și a creat baleríky încolăcire fluture. Ușor pentru a se potrivi în orice poșetă sau geantă și prin interiorul spuma de memorie sunt minunat confortabile. Fiecare femeie va fi acum posibilitatea de a sublinia cizme dureroase au trecut la o amenajare bine și mai presus de toate elegante balerínek, broaste, sau cizme.

 

Răsuceste pantofi fluture sunt deja vândute la nivel mondial. Cu siguranță vă va folosi pentru a călători la locul de muncă, în timp ce conduceți sau la diferite evenimente sociale. Acesta combină în sine utilizarea practică și design sofisticat, ceea ce le face un accesoriu de moda de exceptie.

Esti interesat de încolăcire de brand fluture? Uita-te la videoclipul.

Butterfly Twists