Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sutien sport Medium Top Sky 1941-1041-72351 BB Stardust Memories Peacoat

Brand: Björn Borg Cod: mBJ0007
Variante produs (2):

Informații suplimentare

Material: 80% poliamidă, 20% elastan

Parametrii

Culoare de bază
albastru
Material
elastan - poliamid
Ornament
alt
Brand: Björn Borg

Brandul suedez Björn Borg a luat numele legendei de tenis.
A fost fondat în anul 1984 cu accent mai ales pe îmbrăcămintea sport, dar apoi și-a lărgit sortimentul cu lenjerie de corp.  În anul 1989 marca a început să crească și s-a extins și în alte țări precum  Danemarca, Norvegia, Austria, Olanda și Belgia.
Marca se mândrește mai ales cu funcționalitatea înaltă, calitatea și procedurile de prelucrare cu precizie și ecologică a mărfurilor Totodată însă, produsele ei vă vor capta prin designul unic și distractiv, pe care pur și simplu îl veți îndrăgi.

Björn Borg
zile
:
ore
:
minute
:
secunde